Sporten

Sportcentrum Emsland is al ruim 30 jaar een begrip in Ommen en omgeving. Het begon allemaal met judolessen op de zolder van het woonhuis. Al snel bleek deze ruimte te klein en moest uitgeweken worden naar een grotere ruimte. Een van de schuren werd omgebouwd tot fitness- en sportruimte. In 2010 is de sportzaal vernieuwd, een grotere, lichtere ruimte en fris en ruim sanitair.

Ook de te beoefenen sporten zijn in de loop der jaren uitgebreid. Op dit moment kunt u bij ons kiezen uit de volgende sporten:

Bij Sportcentrum Emsland kan men sport beoefenen op recreatieve basis. Het gaat erom dat sporten leuk is. Desgewenst kan er natuurlijk aan wedstrijden deelgenomen worden. Maar ook hiervoor geldt dat het leuk moet zijn en dat de deelnemers plezier hebben in wat ze doen. Sportcentrum Emsland is aangesloten bij de IBF (Internationale Budo Federatie), de JBN (Judo Bond Nederland), de SBN (Sambo Bond Nederland) en bij de NCS (Nederlandse Culturele Sportbond).

Het sportcentrum is gelegen aan een bos, waar men lekker kan hardlopen of gewoon wandelen. Kijk rustig rond op deze site en misschien tot snel op ons sportcentrum.