Kickboksen

De lessen

Bij Sportcentrum Emsland in Ommen wordt sinds 2004 kickboksles gegeven. In deze lessen trainen dames, heren en jongeren samen. De trainingen worden zo gevarieerd mogelijk gehouden, maar de nadruk ligt altijd op conditie, techniek en sparren. Belangrijk in de lessen is dat iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan trainen op een recreatieve manier. Wedstrijdgericht trainen is natuurlijk ook mogelijk.
Mocht je geïnteresseerd zijn in kickboksen, dan is er de mogelijkheid om eerst te kijken of het wat voor je is. Tijdens deze proeflessen is het prettig wanneer je geschikte kleding aantrekt, dat wil zeggen een korte broek en een t-shirt. Scheenbeschermers en bokshandschoenen hebben wij voor de eerste paar keer te leen. Na verloop van tijd dien je eigen equipment te hebben. Dit bestaat uit bokshandschoenen, scheenbeschermers, tok en een bitje. Deze zijn tevens aan te schaffen via de sportschool.

Trainer
Remco van Milligen

De lessen worden gegeven door Remco van Milligen, gepassioneerd kickbokser met veel wedstrijdervaring. De lessen zijn geschikt voor jongeren vanaf ongeveer 12 jaar en volwassenen.